Hoe blijf je aan zet?!

Dagvoorzitter Dag van de Actuaris 2024

De dag van de Actuaris – Een kennis en netwerkbijeenkomst met inspirerende sprekers en de verkiezing van de Actuaris en het Actuariële Talent van het jaar.

Hoe blijf je als Actuaris aan zet in een populistische wereld waar gratis bier de norm dreigt te worden. Hoe houd je koers in een wereld van extremen, waar oorlogen en conflicten samengaan met een beursrally en ongekende inflatie.

De gevolgen van klimaatverandering worden steeds ingrijpender. Het risico op materiële schade en het aantal operationele uitdagingen zijn hierdoor toegenomen.  Hoe houd je als Actuaris het hoofd koel en de voeten droog?

Generative AI biedt ongekende mogelijkheden. Maken we elkaar gek of liggen er wel degelijk kansen. Hoe innoveert het vakgebied en innoveer je als professional mee? 

Vanuit verschillende invalshoeken nemen de sprekers je mee in hun ervaringen en hopen je daarmee te inspireren op de weg naar morgen.

Nieuwsgierig geworden, bekijk dan het volledige programma met bijdragen van o.a. Agnes Joseph, Jan-Huug Lobregt, Gijs Kloek en Edin Mujagić. Internationale gastprekers zijn dit jaar Petr Vaclav, Evelyn McNulty en Divynk Garg. Daarnaast geven de genomineerde Actuarissen Inge van Zon, Henk Bets, Agnes Joseph, Puck Veeling, Jan-Willem Zeijen en Bogan Tautan hun visie op de veranderingen binnen het vakgebied.

Neem deel aan de Dag van de Actuaris

Gerelateerde vacatures

Bekijk ook eens deze vacatures

de Volksbank
4.715 - 7.253
Medior
Utrecht
ING
5.996 - 9.583
Senior
Amsterdam
Ministerie van Financiën
4.691 - 7.747
Senior
Den Haag